juridiskservicecenter.dk

Rådgiveransvarsforsikret køberrådgivning & tinglysning

Ring eller send en e-mail via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud!
27 51 61 15

Hvem?

Hvad tilbydes og hvem står bag?

Juridisk Servicecenter er en online virksomhed, der primært beskæftiger sig med at hjælpe private købere af fast ejendom. Der tilbydes bl.a. juridisk rådgivning (køberrådgivning) i ejendomshandler samt forskellige tinglysningsekspeditioner. 

Virksomheden har eksisteret siden 2018.

Ud over rådgivning til private, så tilbydes der i perioder freelance sagsbehandling for virksomheder. F.eks. ejendomsmæglerforretninger og advokatkontorer. Pt. tages der som udgangspunkt ikke den slags ind, grundet ekstra travlhed. 

Hvem?

Mit navn er Chanie Rasmussen. 

Efter flere år i ejendomsmæglerbranchen, hos nogle af de helt store ejendomsmæglerkæder (home, danbolig, Nybolig), savnede jeg nye udfordringer. Jeg drømte om at sætte min egen dagsorden fra A til Z.

En mindre virksomhed betyder desuden færre sager. Færre sager betyder, at mere tid og kvalitet kan lægges i hver enkelt sag, hvilket også tiltaler mig rigtig meget! Boligkøb/salg er ikke samlebåndsarbejde. Der er både store følelser og mange penge på spil, hvorfor hver enkelt kunde i mine øjne fortjener en skarp og rigtig god behandling. Kunden skal føle sig tryg, og sproget skal også være til at forstå for helt almindelige mennesker.

Indtil jeg finder den helt rigtige faste medarbejder, så har jeg i perioder en freelance assistent/sagsbehandler til at aflaste mig. 

Uddannelsesmæssig baggrund

Jeg er uddannet juridisk assistent/juralog (overbygning til advokatsekretæruddannelsen) for mange år tilbage, derudover blev jeg færdiguddannet ejendomsmægler i 2020.

Derfor har jeg også stor erfaring med køb og salg af fast ejendom, igennem rigtig mange års arbejde i branchen og utallige kurser hos bl.a. danbolig og Dansk Ejendomsmæglerforening. Første gang jeg stiftede bekendtskab med papirarbejdet iht. fast ejendom var i 2010, da jeg var færdiguddannet advokatsekretær.

Hvorfor vælge mig kontra en anden køberrådgiver?

Sammenlagt har jeg studeret i lige så mange år, som en advokat – dog ikke på universitetet. Det meste af tiden har jeg læst ejendomshandel, eller fag i relation dertil (erhvervsjura m.m.) – modsat en advokat, der har haft et noget bredere og længere jura pensum. Jeg aner f.eks. næsten ikke noget om strafferet og det skal jeg heller ikke.

Den helt store forskel er nok også, at jeg ikke fører retssager. Mit speciale er altså ejendomshandel. Fordi jeg også har en juridisk uddannelse bag mig, så har jeg studeret dobbelt så lang tid som de køberrådgivere, der “bare” er ejendomsmægleruddannet. 

Ud over de nævnte værdier længere oppe på siden, så er det også vigtigt at vide, at her går pengene altså ikke til dyre biler, samt store og fancy kontorer i byen, med en fast snæver åbningstid.

Jeg holder gerne et telefonmøde med dig om aftenen, når jeres børn er puttet og der er ro over hele linjen. Det kan også være i weekenden, hvor dit overskud måske er større. Det er bl.a. noget af det, der adskiller mig fra de andre.

Derudover er jeg altid meget grundig i mit arbejde. 

Fordele ved at vælge en køberrådgiver frem for en advokat. 

Køberrådgivere som jeg selv, ser måske også tingene i et lidt bredere perspektiv sammenlignet med en advokat. Vi har ikke kun fokus på det juridiske, men også menneskene bag. Vi ved også præcist, hvordan modparten i en handel arbejder, fordi mange af os selv har arbejdet på ejendomsmæglerkontor i mange år. Det synes jeg i hvert fald personligt giver mig en fordel, som jeg ikke ville have, hvis jeg var advokat og altid havde arbejdet på et advokatkontor. 

Fysisk møde?

Selvfølgelig er der stadig nogen der synes, at det er rart at kunne besøge et fysisk kontor. Som udgangspunkt er det ikke noget der tilbydes, men hvis det er den eneste årsag til, at du ikke vælger mig som din rådgiver, så spørg! Jeg går gerne en ekstra mil for mine kunder, så jeg er sikker på, at vi også kan finde en løsning på det. 

Find en oversigt over mine priser HER

Find mit personlige CV og meget andet på LinkedIn.

Se også forretningsbetingelser

Hvem står bag