juridiskservicecenter.dk

Ansvarsforsikret køberrådgivning & berigtigelse | Freelance sagsbehandling

Ring eller send en e-mail via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud!
📞 27 51 61 15

Hvem står bag Juridisk Servicecenter?

Juridisk Servicecenter er en online virksomhed, der primært beskæftiger sig med at hjælpe private købere ved køb af fast ejendom.

Herudover tilbydes der freelance sagsbehandling for virksomheder, som f.eks. ejendomsmæglerforretninger og advokatkontorer. Typisk virksomheder, der har brug for lidt ekstra ressourcer at trække på, enten i en kortere periode eller mere permanent.

Lige nu består den af en enkelt køberrådgiver samt en ekstern assistent.

Efter flere år i ejendomsmæglerbranchen, hos nogle af de helt store ejendomsmæglerkæder (home, danbolig, Nybolig), savnede jeg nye udfordringer og drømte om at sætte min egen dagsorden fra A til Z.

En mindre virksomhed betyder desuden færre sager. Færre sager betyder, at mere tid og kvalitet kan lægges i hver enkelt sag, hvilket også tiltaler mig rigtig meget! Boligkøb/salg er ikke samlebåndsarbejde, der er både store følelser og mange penge på spil, hvorfor hver enkelt kunde i mine øjne fortjener en skarp og rigtig god behandling. Kunden skal føle sig tryg, og sproget skal også være til at forstå for helt almindelige mennesker.

Jeg er uddannet juridisk assistent/juralog og læser også til ejendomsmægler, hvorfor jeg har stor erfaring med køb og salg af fast ejendom, igennem rigtig mange års arbejde i branchen. Første gang jeg stiftede bekendtskab med papirarbejdet iht. fast ejendom var i 2010, da jeg var færdiguddannet advokatsekretær.

Hvorfor vælge mig?

Ud over ovennævnte værdier, så er det også vigtigt at vide, at her går pengene altså ikke til dyre biler, samt store og fancy kontorer i byen, med en fast snæver åbningstid. Jeg holder gerne et telefonmøde med dig om aftenen, når børnene er puttet og der er ro over hele linjen, eller i weekenden hvor dit overskud måske er større. Det er bl.a. noget af det der adskiller mig fra de andre.

Formål?

Formålet med Juridisk Servicecenter er så således at skabe en fleksibel online virksomhed. En virksomhed, hvor kvaliteten er i top, med god tid til at tage hånd om hver enkelt kunde. Tid til at sætte sig grundigt ind i netop deres specifikke behov.

Find mit personlige CV og meget andet på LinkedIn.

Se også forretningsbetingelser

Hvem står bag