juridiskservicecenter.dk

Ansvarsforsikret køberrådgivning & berigtigelse | Freelance sagsbehandling

Ring eller send en e-mail via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud!
📞 27 51 61 15

Hvem er Juridisk Servicecenter?

Juridisk Servicecenter er en online virksomhed, der primært beskæftiger sig med at hjælpe private købere ved køb af fast ejendom.

Herudover tilbydes der freelance sagsbehandling for virksomheder, som f.eks. ejendomsmæglerforretninger og advokatkontorer. Typisk virksomheder, der har brug for lidt ekstra ressourcer at trække på.

Lige nu består den af en enkelt person. Planen er dog, at der skal være en mulighed for at udvide den senere hen. Altså deraf navnet Juridisk Servicecenter, hvoraf ordet “servicecenter” jo typisk refererer til lidt mere end en enkelt person. Men har man først fået stablet en virksomhed på benene, så er det som regel aldrig gavnligt at skifte navn midt i det hele.

Efter flere år i ejendomsmæglerbranchen, hos nogle af de helt store mæglerkæder (home, danbolig, Nybolig), savnede jeg nye udfordringer og drømte om at sætte min egen dagsorden fra A til Z.

En mindre virksomhed betyder desuden færre sager. Færre sager betyder, at mere tid og kvalitet kan lægges i hver enkelt sag, hvilket også tiltaler mig rigtig meget! Boligkøb/salg er ikke samlebåndsarbejde, der er både store følelser og mange penge på spil, hvorfor hver enkelt kunde i mine øjne fortjener en skarp og rigtig god behandling.

Jeg er uddannet Juridisk Assistent/Juralog og læser også til ejendomsmægler, hvorfor jeg har stor erfaring med køb og salg af fast ejendom gennem fleres års arbejde i branchen.

Formål?

Formålet med Juridisk Servicecenter er så således at skabe en fleksibel online virksomhed. En virksomhed, hvor kvaliteten er i top, med god tid til at tage hånd om hver enkelt kunde. Tid til at sætte sig grundigt ind i netop deres specifikke behov.

Det er sådan, at vi sammen når frem til lige præcis det resultat, som vi håber på, nemlig den gode oplevelse!

 

Find mit personlige CV og meget andet på LinkedIn.

Se også forretningsbetingelser

 

Juridisk Servicecenter

Chanie Rasmussen – Indehaver, juralog