juridiskservicecenter.dk

Rådgiveransvarsforsikret køberrådgivning & tinglysning

Ring eller send en e-mail via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud!
27 51 61 15

Hvem er vi?

Hvad tilbydes og hvem er vi?

Du vil godt vide lidt mere om hvem vi er, forståeligt nok. Juridisk Servicecenter er en online virksomhed, hvem der primært beskæftiger sig med at hjælpe private købere/sælgere af fast ejendom. Der tilbydes bl.a. juridisk rådgivning (køberrådgivning) i ejendomshandler samt forskellige tinglysningsekspeditioner, udarbejdelse af købsaftale til parter der selv har fundet hinanden mv. 

Ud over rådgivning til private, så bistår vi også jævnligt andre virksomheder i branchen med f.eks tinglysningsekspeditioner, købsaftaler etc. F.eks. ejendomsmæglerforretninger og advokatkontorer. 

Hvem står bag?

Hvem er Juridisk Servicecenter

Mit navn er Chanie Rasmussen.

Efter flere år i ejendomsmæglerbranchen, hos nogle af de helt store ejendomsmæglerkæder (home, danbolig, Nybolig), savnede jeg nye udfordringer. Jeg drømte om at sætte min egen dagsorden fra A til Z.

En mindre virksomhed betyder desuden færre sager. Færre sager betyder, at mere tid og kvalitet kan lægges i hver enkelt sag, hvilket også tiltaler mig rigtig meget! Boligkøb/salg skal ikke være samlebåndsarbejde. Der er både store følelser og mange penge på spil, hvorfor hver enkelt kunde i mine øjne fortjener en skarp og rigtig god behandling. Kunden skal føle sig tryg, og sproget skal også være til at forstå for helt almindelige mennesker.

Sagsbehandling

Pr. 1/10-21 tiltræder Susanne Andersen, der har hjulpet freelance med vores sagsbehandling i en længere periode, i en fast stilling som sagskoordinator. Mere info om Susanne og hendes rolle i virksomheden følger inden længe. 

Uddannelsesmæssig baggrund

Jeg selv er uddannet juridisk assistent/juralog (overbygning til advokatsekretæruddannelsen) for mange år tilbage, derudover blev jeg færdiguddannet ejendomsmægler i 2020. Jeg havde i mange år før jeg afsluttede ejendomsmægleruddannelsen, arbejdet som både sagsbehandler og køberrådgiver i branchen. 

Derfor har jeg også stor erfaring med køb og salg af fast ejendom, igennem rigtig mange års arbejde på begge sider af “bordet” og utallige kurser hos bl.a. danbolig og Dansk Ejendomsmæglerforening. Første gang jeg stiftede bekendtskab med papirarbejdet iht. fast ejendom var i 2010, da jeg var færdiguddannet advokatsekretær.

Hvorfor vælge mig kontra en anden køberrådgiver?

Sammenlagt har jeg studeret i lige så mange år, som en advokat – dog ikke på universitetet. Det meste af tiden har jeg læst ejendomshandel, eller fag i relation dertil (erhvervsjura m.m.) – modsat en advokat, der har haft et noget bredere og længere jura pensum. Jeg aner f.eks. næsten ikke noget om strafferet og det skal jeg heller ikke.

Den helt store forskel er nok også, at jeg ikke fører retssager. Mit speciale er altså ejendomshandel. Fordi jeg også har en juridisk uddannelse bag mig, så har jeg studeret dobbelt så lang tid som de køberrådgivere, der “bare” er ejendomsmægleruddannet. 

Ud over de nævnte værdier længere oppe på siden, så er det også vigtigt at vide, at her går pengene altså ikke til dyre biler, samt store og fancy kontorer i byen, med en fast snæver åbningstid.

Jeg holder gerne et telefonmøde med dig om aftenen, når jeres børn er puttet og der er ro over hele linjen, hvis det er det, der skal til. Det er bl.a. noget af det, der adskiller mig fra de andre.

Derudover er jeg altid meget grundig i mit arbejde, hvilket underbygges af bl.a. DISC analysen (til dem af jer der kender det) her er jeg ultimativt højest på C´et. 

Fordele ved at vælge en køberrådgiver frem for en advokat. 

Køberrådgivere som jeg selv, ser måske også tingene i et lidt bredere perspektiv sammenlignet med en advokat. Vi har ikke kun fokus på det juridiske, men også menneskene bag (ikke at advokater slet ikke har det, for det har de selvfølgelig også). Vi ved også præcist, hvordan modparten i en handel arbejder, fordi mange af os selv har arbejdet på ejendomsmæglerkontor i mange år. Det synes jeg i hvert fald personligt giver mig en fordel, som jeg ikke ville have, hvis jeg var advokat og altid havde arbejdet på et advokatkontor. 

Virksomheden er i øvrigt medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og jeg har opnået deres personlige tryghedsmærke for køberrådgivning, hvilket betyder, at jeg hele tiden skal holde mig ajourført på området. 

Nu ved du lidt mere om, hvem vi er.  Har du flere spørgsmål, er du også altid velkommen til at ringe eller skrive. 

Du kan find en oversigt over priserne HER

Se også meget gerne forretningsbetingelser

 
Vil du gerne kontaktes?
Hvis din henvendelse f.eks. haster meget, eller hvis du træffes bedst på et særligt tidspunkt, så notér det gerne 🙂