juridiskservicecenter.dk

Rådgivning & tinglysning i bolighandler

Ring eller send en e-mail via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud!
27 51 61 15

Hvem er vi?

Hvad tilbydes og hvem er vi?

Du vil godt vide lidt mere om hvem vi er, forståeligt nok. Juridisk Servicecenter er en online virksomhed, hvem der primært beskæftiger sig med at hjælpe private købere/sælgere af fast ejendom. Der tilbydes bl.a. juridisk rådgivning (køberrådgivning) i ejendomshandler samt forskellige tinglysningsekspeditioner, udarbejdelse af købsaftale til parter der selv har fundet hinanden mv. 

Ud over rådgivning til private, så bistår vi også jævnligt andre virksomheder i branchen med f.eks specielle tinglysningsekspeditioner, købsaftaler etc. f.eks. ejendomsmæglerforretninger og advokatkontorer. 

Hvem står bag?

Mit navn er Chanie Rasmussen.

Chanie Rasmussen

Efter flere år i ejendomsmæglerbranchen, hos nogle af de helt store ejendomsmæglerkæder, savnede jeg nye udfordringer. Jeg drømte om at sætte min egen dagsorden fra A til Z, uden de begrænsede rammer der ofte er hos store butikskæder. 

Jeg selv er uddannet juridisk assistent/juralog (overbygning til advokatsekretæruddannelsen) for mange år tilbage, derudover blev jeg færdiguddannet ejendomsmægler i 2020. Jeg havde i mange år, før jeg afsluttede ejendomsmægleruddannelsen, arbejdet som både sagsbehandler og køberrådgiver i branchen. 

Derfor har jeg også stor erfaring med køb og salg af fast ejendom, igennem rigtig mange års arbejde på begge sider af “bordet” og utallige kurser hos bl.a. danbolig og Dansk Ejendomsmæglerforening. Første gang jeg stiftede bekendtskab med papirarbejdet iht. fast ejendom var i 2010, da jeg var færdiguddannet advokatsekretær.

Sagsbehandling

Susanne Andersen

Pr. 1/10-21 tiltræder Susanne Andersen, der har hjulpet freelance med sagsbehandlingen i en længere periode, i en fast stilling som sagskoordinator. Susanne har fået ansvaret for “efter salget” på mange af vores bolighandler, dvs. skøder, refusionsopgørelser, frigivelser og kontakt med alle handlens parter.

Susanne er flittig, detaljeorienteret og i øvrigt meget imødekommende overfor alle. Susanne er færdiguddannet jurist primo 2022.

Vil du gerne kontaktes?

Hvis din henvendelse f.eks. haster meget, eller hvis du træffes bedst på et særligt tidspunkt, så notér det gerne.
Hvorfor vælge os, kontra en anden advokat eller købermægler?

Vi arbejder hjemmefra meget af tiden og derfor er der plads til fleksibilitet.

Her kan du sagtens få et telefonmøde om aftenen. Dvs f.eks. når jeres børn er puttet og der er ro over hele linjen, hvis det altså er det, der skal til. Det er bl.a. noget af det, der adskiller os fra nogen af de andre.

Fordele ved at vælge en køberrådgiver frem for en advokat. 

Køberrådgivere ved præcist, hvordan modparten (typisk sælgers ejendomsmægler) i en handel arbejder, fordi mange af os selv har arbejdet på ejendomsmæglerkontor i mange år.

Visse advokater (bestemt ikke alle) kan måske også have en tendens til at gå mere ned i paragrafferne og låse sig fast på dem, i stedet for at se det samlede billede i en sag. Det har vi faktisk hørt en konkret kunde sige og vedkommende har fuldstændig ret i, at det ikke altid er en fordel.

Virksomheden er i øvrigt medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og Chanie Rasmussen har opnået deres personlige tryghedsmærke for køberrådgivning.

Vi skal hele tiden holde os opdateret fagligt, hvilket er din sikkerhed for en kompetent rådgivning.

Nu ved du lidt mere om, hvem vi er. Har du flere spørgsmål, er du også altid velkommen til at ringe eller skrive. 

Du kan finde en oversigt over priserne HER

Se også meget gerne forretningsbetingelser